Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HN
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Cecilia Rönn (L), Tobias Carlsson (L) och Karl-Johan Wiktorp (L). Bild: Annika Karlbom
Cecilia Rönn (L), Tobias Carlsson (L) och Karl-Johan Wiktorp (L). Bild: Annika Karlbom

Höj valtempen i Hallands Nyheter

Varje individ gör stor skillnad.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Svar på ledare: ”Höj valtempen i Halland

I fredags kunde vi läsa i Hallands Nyheters ledare att skribenten är besviken på det som görs inför valet. Vi kan bara hålla med skribenten om att valtempen borde höjas. Men därefter skiljer vi oss åt. Skribenten slänger kängor omkring sig på hur det bara finns en valstuga på torget, att den är stängd. Att den enda som är tydlig i sin kompass är Fredrick Federley. Vad han nu har att göra med den halländska valkampanjen.

Liberalerna har valt att ha valstuga som är öppen onsdagar, varje vardagseftermiddag och lördagar. Vi har satt upp affischer, delat ut material i brevlådor, vi har samtalat med väljare vid matbutiker, tågstationen och genom dörrknackning. Dessutom syns vi aktivt på flera sociala mediakanaler. Allt för att väcka ett intresse för valet.

Filip är vår lokala kandidat och han är som skribenten säger på plats 45. Med en nationell valkrets har skribenten rätt i att sannolikheten att Filip kryssar in sig är liten. Men det är ju inte det kampanjen främst handlar om. Den handlar om att väcka ett intresse för Europafrågor, få igång samtal och debatter.

Vi Liberaler vet en sak, varje individ gör stor skillnad. Bara för att man själv inte har stor chans att kryssa sig in så betyder det inte att man då inte engagerar sig. Självklart engagerar vi oss ändå. Varje individ kan göra skillnad och tillsammans så blir det riktigt kraftfullt. Det är därför vi aldrig kommer sluta att kämpa, prata, väcka intresset för politik.

Politiken i kommunen, i Sverige och i EU består av individer som vi har gett förtroende, som vill förändra världen till en ännu bättre plats. Det är själva kärnan i allt vi Liberaler tror på.

Du! Just du, kan förflytta berg om du vill. Sluta aldrig att tro på det! Därför har vi valstuga och därför lyfter vi Filip som kandidat även om han står på plats 45. Han är från Veddige, han bryr sig om Veddige, Varberg, Halland, Sverige och EU. Tillsammans gör vi skillnad. Det kan även Hallands Nyheter. Tillsamman kan vi höja valtempen. Alla har ett ansvar. Alltid.

Cecilia Rönn (L)

Tobias Carlsson (L)

Karl-Johan Wiktorp (L)