Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Gör inte om samma misstagi Varberg, skriver insändarskribenten. Bilden visar rivning av Gerlachska huset. Bild: Lars-Gunnar Johansson
Gör inte om samma misstagi Varberg, skriver insändarskribenten. Bilden visar rivning av Gerlachska huset. Bild: Lars-Gunnar Johansson

Härligt att Varbergs själ räddas

Det är inte er vision som gäller.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Det är med glädje jag läste i HN på webben att Varbergs själ här räddats för eftervärlden och det 50 meter höga hotellet i hamnen fått bakläxa av miljööverdomstolen samt givit alla "Stockholmsfixerade" politiker en rejäl käftsmäll.

Det är inte er vision som gäller, utan alla som nyligen är födda, det är de och deras vision av Varberg som skall ta hänsyn till.

Jag är inte infödd i Varberg, men jag flyttade hit från fd Skaraborg/Älvsborg 1990 då jag 20 år innan det varit mycket i Varberg, sedan 60-talet då jag var på koloni där Fridas i dag ligger i Kärradal.

Tack L. Grimbeck mfl som går emot "svågerpolitiskt" styrande i Varberg och ger dem en chans att rädda Varbergs själ, rädda vad turismen anser och vad kommande fyra ofödda generationer skulle anse om detta idiotiska handlande.

"Havet ger, havet tar" säger ett gammalt ordspråk. År 1895 gick havet dit spår 2 går idag, havet kommer att öka i höjd.

Gör inte om alla missar i Varberg, Gerlaschska kvarteren, mm. Varberg kan bli en död turiststad redan om 10 år.

Benny "BenJo" Jonsson