Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HN
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Med häst och vagn kommer man långt. På bilden från 2012 travar en ardenner mellan husen på Rosengård i Malmö för att sköta sophämtningen. Bild: Erland Vinberg / TT / TT
Med häst och vagn kommer man långt. På bilden från 2012 travar en ardenner mellan husen på Rosengård i Malmö för att sköta sophämtningen. Bild: Erland Vinberg / TT / TT

Fler behöver hitta hem

Alla flyger inte.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Alla flyger inte, jag är 25 och har aldrig flugit och kommer aldrig att göra det.

Måste det vara status av att fira jul på andra sidan jordklotet eller att åka över halva Sverige för att fira jul eller flyga på en lyxresa? Nej, jag stannar hemma, kör inte mer än nödvändigt det vill säga till affären.

Bor på landet och med häst och vagn kommer man långt. Vill bara säga att jag lever som förr i tiden och det är det bästa som finns, inga krav, ingenting bara en massa positiv luft i skog och mark. Men vad gör alla andra, när man ser hur det ser ut blir man mörkrädd vart vill ni komma med era bilar? Ni ser ensamma ut trots att ni har så mycket vänner men ingen av dem har hittat hem.

Alla vill vara något och ni framställer er alltid som så helhjärtade men i grunden saknas något jag länge har sett. Medan jorden förstörs blir vi allt fler. Så länge teknik och pengar får styra då lever vi i tomhet, ensamhet där vi står själva. Hur kan ni 60-talister få utveckla världen så här? Varför ska USA och Kina blandas in med Europa, Sverige?

Nej sluta upp med all trams och lev i verkliga livet utan era masker och unga killar, uppmärksamma inte tjejer som är sminkade för de har inte hittat hem.

Utebliven