Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

FFF i matchen mot AIK på Falcon Alkoholfri Arena 20 oktober. Bild: Björn Larsson Rosvall/TT
FFF i matchen mot AIK på Falcon Alkoholfri Arena 20 oktober. Bild: Björn Larsson Rosvall/TT

Feltänk i FFF!

Ska framtiden bli i Superettan eller ännu lägre?

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Inte en värvning som har varit positiv i Falkenbergs FF! Tre anfallare som knappt gjort några mål! Några av dem kom hit otränade och det tog månader för dem att komma i trim. Jag skriver trim och inte form, för det har dom inte varit i närheten av!

Hur tänker man när man kontrakterar en spelare som spelat i tre/fyra klubbar på två år? Hade han varit bra så hade väl nån klubb behållt honom?!

Värvning av mittfältare som var notoriska felpassare i sina förra lag och som fortsatt med det i FF! Under vårsäsongen gjordes inte många mål men många släpptes in.

Vore det då inte klokt att köpa några försvarare och anfallare under sommarfönstret?

Nej, istället köptes en 18-årig mittfältare till, till den lagdel som fungerat bäst med motiveringen att det var en investering för framtiden!

Vilken framtid? I superettan eller ännu lägre, fortsätter det så här så är det ju snart verklighet. Denne framtidvärvning har väl inte spelat en minut hittills vad jag vet.

Om man nu satsar så mycket på framtiden kunde man kanske vara lite mer konsekvent och satsa på FF:s egna målvaktsprodukt istället för en målvakt som mer eller mindre gör en tavla varje match, tappar han inte in bollar så manglar han ner nån motståndare och blir utvisad efter nio minuter. En kille jämte mig på matchen sa att det var ju kass att målvakten blev utvisad men nu får i alla fall Brattberg chansen.....Synd bara att han inte fått chansen under lite bättre omständigheter.

Flera i FF:s ledning är eller har varit företagare och borde ju också insett att investeringar borde gjorts. Om man investerar kanske man gör framtida vinster?!

Nästa år blir det väl väldigt mycket mer pengar till de allsvenska lagen?

Det ser ut som Varbergs Bois får ta del av dem och inte FF.

Till stora delar ledningens ansvar anser jag.

Felvärvningar i våras och ingen värvning för att reparera detta under sommarfönstret.

Hertigen av Herting