Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Ni som anordnar detta trevliga evenemang får gärna fundera på hur ni kan sänka priserna och göra det mer attraktivt till nästa år, skriver insändarskribenten. Bild: Valentina Lezhneva
Ni som anordnar detta trevliga evenemang får gärna fundera på hur ni kan sänka priserna och göra det mer attraktivt till nästa år, skriver insändarskribenten. Bild: Valentina Lezhneva

Falkenbergs matdagar – kul men dyrt!

Varför i hela friden gör man inte mindre rätter till lägre priser?

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Förstår inte riktigt vad det är man vill med Falkenbergs matdagar? Är det att man skall få chansen att prova på olika lokala aktörers mat? Varför i hela friden gör man inte mindre rätter och därmed lägre priser i så fall?

Hur tänker man när en rätt som i sig inte är så mastig men ändå ligger runt 100-180 kronor? Varför gör man inte som så att man inför matkuponger till ett fast pris (200kr för 4 kuponger) som man sedan kan utnyttja i de matstånd som finns?

Eller sänka priserna till exempelvis 50 kronor så att man kan få prova olika saker och kanske inte bara snöa in på just ett matstånd! Ni som anordnar detta trevliga evenemang får gärna fundera på hur ni kan sänka priserna och göra det mer attraktivt till nästa år. För tro mig, många av besökarna under årets matdagar håller med. Alldeles för dyrt! Är det inte roligt att man får ut sina produkter till fler människor? Personer som i år kanske ratade ert stånd på grund av priserna samt att man kanske redan ätit på ett säkert kort som man vet man tycker om. Utveckla!…var inte nöjda! Allt kan bli bättre!

Matälskare med tom plånbok

LÄS OCKSÅ: Nytt publikrekord för Falkenbergs matdagar

LÄS OCKSÅ: Falkenbergs matdagar i strålande solsken

LÄS OCKSÅ: Vem är Falkenbergs matdagar till för?