Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

 Bild: Fredrik Sandberg/TT
Bild: Fredrik Sandberg/TT

Det behövs fler akutsjukhus

Det är bara att kolla hur långa väntetiderna är även för lätta undersökningar på de sjukhus vi redan har.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

De senaste veckorna har det vara många insändare/åsikter om vården i Region Halland, det alla verkar glömma bort är den stora inflyttningen i Kungsbacka. För att klara av framtiden med fler äldre innevånare och en stor inflyttning i hela Halland (inte bara i Halmstad och Varberg) kommer det på sikt behövas fler akutsjukhus.

Det är bara att kolla hur långa väntetiderna är även för lätta undersökningar på de sjukhus vi redan har. Dags att göra en storsatsning och bygga för framtiden för att säkra upp både sjukvård och omsorg.

Som en liten notis kan man tycka att detta året som är ett valår (syns om inte annat på aktiviteten bland åsikterna från våra olika partier) borde de viktiga frågorna prioriteras. Ska vi kunna klara eventuella pandemier och oroligheter i vår närmiljö måste vi se till att vi har den vård som behövs, att vi kan ta hand om våra äldre innevånare på ett respektabelt sätt, de har ju för sjutton gubbar byggt upp landet vi bor i, samt se till att vi kan klara oss på den inhemska produktionen av mat.

De vi i den arbetande grå skaran som politikerna bara fjäskar med de år som de behöver oss inför valen som måste se till att det blir en ändring.

Kolla upp vilka partier som står för en utökad vård och omsorg inför höstens val och när vi handlar bojkottar vi varor från andra länder. Ser handlarna att de inte får sålt importerat kött, ost eller andra varor så lyssnar de snabbt när deras vinst minskar på grund av alla osålda varor.

Tänk om tänk rätt