Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Per Sjövall blandar äpplen och päron i sin insändare, tycker Sara-Lena Bjälkö (SD). Bild: Alma Tallborn
Per Sjövall blandar äpplen och päron i sin insändare, tycker Sara-Lena Bjälkö (SD). Bild: Alma Tallborn

Det är tydligt att du är hatisk mot vårt parti

Vi sverigedemokrater vill arbeta för att inkludera alla.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Svar

på ”Inget parti i riksdagen lyckas splittra Sverige som SD

Per Sjövall, du skriver i din insändare om det är förenligt med det kristna kärleksbudskapet? Enligt min mening blandar du päron och äpplen.

Ruth, sverigedemokraten, är väldigt tydlig i sin insändare hon skrev till dig vid förra tillfället, vad är det som är så svårt att förstå?

Per Sjövall om du är sanningsenlig vet du precis vad SD vill när det gäller att bära slöja eller ej och det är absolut inte så som du vill måla upp det med din insändare.

För dig och för er andra som är intresserad så hänvisar jag till Sverige riksdags hemsida, sök där på partiet och läs partiets motion angående slöja. Vill vara tydlig med att läsa Sverigedemokraternas motioner och inte de enskildas motioner.

När det gäller hemspråksundervisning anser vi sverigedemokrater i Falkenberg att slopa det som inte är lagfört och det grundar vi på att det är viktigare att lära sig svenska språket för att komma in i vårt samhälle. Vi motsäger oss inte om de vill ha hemspråksundervisning om de själva betalar för det.

Vad gäller ditt påhopp om islam, hbtq-personer, eller SD:s flyktingpolitik, läs på!

Det är tydligt att du är så hatisk mot vårt parti och att vi aldrig kommer vara överens och det är sorgligt med tanke på din bakgrund som politiker, Per Sjövall. Vad ger du för signaler om förtroende och tillit när du inte ens kan hålla dig till verkligheten och sanningen?

Avslutningsvis, du nämner att sätta svaga grupper mot varandra, förstår inte riktigt vad du menar? Om något parti vill påverka för att inkludera alla så är det vi sverigedemokrater Falkenberg.

Sara-Lena Bjälkö (SD)