Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HN
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Nu hoppas jag verkligen att ni alla ställer upp och stöttar laget och fyller läktarna under 2020, skriver insändarskribenten. Bild: Adam Ihse/TT

Det är lätt att vara supporter i medvind

Var var ni när läktarna gapade halvfulla?

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Det är inte långt mellan succé och fiasko inom idrotten. Jag vill tacka spelare och tränare för ett otroligt fint jobb under säsongen 2019. I måndags fylldes torget av dansande och ryggdunkande supportrar till Varbergs Bois.

Min fråga är: Var var ni i våras när läktarna gapade halvfulla och en liten trogen skara satt i stenhuset och lyssnade på brandtal om ekonomin med Bo Möller som eldsjäl och pådrivare? Ni som var där vet vilka vi var. Ingen nämnd och ingen glömd. Om någon hade sagt, att till hösten skall vi vara topplag och spela 2020 i Allsvenskan, hade med stor säkerhet den personen fått sluten psykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning .

Nu hoppas jag verkligen att ni alla ställer upp och stöttar laget och fyller läktarna under 2020. Även om det skulle bli kärva tider och svårt att plocka poäng. Det är då stödet behövs.

Till sist ett stort tack till Lars Karlsson för att du tog på dig slitjobbet som ordförande under de rådande omständigheterna i våras. Heder till dig.

Melker Lindh