Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Hamnen fanns där när husägarna flyttade in i området, påpekar insändarskribenten.

De boende får acceptera trafiken till hamnen

Magstarkt att klaga.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Apropå

artikeln "Husbilar på Getterön upprör"

Läser i HN att boende utmed vägen ner till Småbåtshamnen på Getterön har överklagat tillståndet för ställplatser för husbilar.

Kan inte förstå hur man kan köpa ett hus utmed denna väg utan att först kolla upp vad de är för trafik som går på denna väg. Dels är det en småbåtshamn med över femhundra medlemmar, en marina med försäljning och service av båtar. Dels så finns de en restaurang med dagliga besökare, och på sommaren en populär badstrand med många badande.

Att då klaga över att de kör in några husbilar tycker jag är väl magstarkt. Om man nu inte kan acceptera detta så flytta ut i skogen där inga bilar kör. Detta borde ni ha tänkt på innan ni köper hus här. För alla dessa företag och föreningar har funnits där långt innan ni flyttade dit.

Tycker också att de är alldeles för lättvindigt att överklaga allting. De borde kosta pengar (10 000?) att göra detta så kanske många överklaganden inte skulle bli gjorda. De kostar ju pengar för att dessa ska behandlas av berörda myndigheter och de får ju vi skattebetalare stå för. Naturligtvis ska de alltid finnas möjlighet att få göra en överklagan. Men många gånger finns det inte fog för detta.

IC