Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Östra sjukhuset i Göteborg har haft fullt upp med intensivvård av covidpatienter under pandemin. Bild: Björn Larsson Rosvall /TT
Östra sjukhuset i Göteborg har haft fullt upp med intensivvård av covidpatienter under pandemin. Bild: Björn Larsson Rosvall /TT

Cyniskt att protestera mot restriktionerna

Har ni inte någon empati för denna dödliga sjukdom?

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Apropå

artikeln ”Demonstration i Falkenberg mot coronarestriktioner

Det var löjeväckande att läsa om protesterna mot restriktionerna i för covid-19. Att ställa upp på ett sådant jippo när mellan 5 000-6 000 har dött i sjukdomen är mycket cyniskt.

I intervjun säger David: ”Vi kan klara pandemin utan starka restriktioner”. Hur vet han det? Syftet med fiaskot lär vara att stoppa förbudet som följer med pandemin. Man är så cyniskt så man rekommenderades att ta med gravlyktor. Har ni inte någon empati för denna dödliga sjukdom?

I söndagens GP var en debattartikel undertecknad av en sjuksköterska på Östra Sjukhuset i Göteborg där hon beskrev situationen för sjukvårdspersonalen. I somras riskerade de att inte få en sammanhängande semester. En pojke på 10 år har varit sjuk i en ovanlig sjukdom i sviterna av covid-19 . Då har dessa människor fräckheten att demonstrera mot besluten i pandemins spår.

Det är väl ingen som vill ha dessa förbud. Detta får vuxna människor att bete sig på detta sätt.

Tomma tunnor skramlar mest