Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Asylinvandling gav ingen vinst för Sverige

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Flyktingar. Turid Ravlo-Svensson menar att flyktingar behövs för välfärdens skull. Hennes argument om att flyktingarnas behövs till arbetskraft bygger på antaganden som inte kan backas upp med fakta.

Jag har tidigare lyft fakta och hänvisat till överväldigande empiriska bevis. Asylinvandring och flyktingmottagning har inte genererat någon ekonomisk vinst för Sverige utan kostnaderna har långt överskridit intäkterna. Vi politiker har ett ansvar, vi måste stödja oss på fakta och empiri när vi tar politiska beslut.

För att flyktingar inte ska bli en belastning på värdlandets ekonomi och välfärdssystem behöver de snabbt assimileras – de behöver komma in i arbete, bidra till välfärden, följa lagar och regler och anpassa sig till normer.

Socialdemokraterna, tillsammans med övriga partier, är direkt ansvariga för den misslyckade och ohumana integrations-, flykting- och biståndspolitik vi har i dag. Trots det förespråkar Turid och hennes parti, Socialdemokraterna, samma misslyckade politik som över decennier lett till ökat dödligt våld, demografisk snedvridning, segregation, ”no go”-zoner, stenkastning mot blåljuspersonal, hedersvåld och barnäktenskap.

Vi är skyldiga medborgarna en bättre och ansvarsfull politik för att återskapa det samhälle med trygghet och gemenskap som vi en gång haft!

Johanna Palmelid (SD)