Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Bengt Johansson vet mycket väl att inga rättigheter har fråntagits honom, skriver Ann-Charlotte Stenkil (M) och Annsofi Aurell (M).
Bengt Johansson vet mycket väl att inga rättigheter har fråntagits honom, skriver Ann-Charlotte Stenkil (M) och Annsofi Aurell (M).

Alla partier måste tåla att granskas

Det är så det demokratiska systemet fungerar.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Svar till

Bengt Johansson, 24:7

Från att vara den som kränker och hånar människor i sina insändare gör nu Bengt Johansson sig till offer och menar att hans demokratiska rättigheter kränkts eller till och med tagits ifrån honom! Det är alltid lika pinsamt när en förövare försöker framställa sig själv som offer.

Bengt Johansson vet mycket väl att inga rättigheter har fråntagits honom. Han vet mycket väl att det faktum att 24:7:s förslag inte är förenligt med svensk lagstiftning inte är det samma som att hans rättigheter blivit kränkta eller att han inte får uttrycka sina åsikter. Det innebär bara att deras politik blivit synad och punkterad. För i sina förslag om stiftelser, kommunala verk m.m. förklarar man överhuvudtaget inte hur detta ska ske i förhållande till exempelvis gällande konkurrenslagstiftning eller allbolagen. Listan över lagstiftning kan göras lång, men att försöka blanda bort korten som Bengt Johansson gör är inte värdigt. Det är givetvis jobbigt att få märkliga ogenomförbara åsikter satta under lupp, men det får 24:7 försöka stå ut med. Det är så det demokratiska systemet fungerar. Man granskas.

Annsofi Aurell (M)

styrelseledamot i Varbergs Bostads AB

Ann-Charlotte Stenkil (M)

kommunstyrelsens ordförande

LÄS MER: Ann-Charlotte Stenkils bemötande är inte värdigt svensk demokrati