Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Tråkigt att åkturen till Åkulla har blivit indragen, skriver insändarskribenten. Bild: Dick Gillberg
Tråkigt att åkturen till Åkulla har blivit indragen, skriver insändarskribenten. Bild: Dick Gillberg

Åkturen behövs efter vaccineringen

Det är viktigt att det finns någon för alla att glädjas åt.

Det här är en insändare/debattartikel. Det är skribenten som står för åsikterna som förs fram i texten.

Klicka här för att svara skribenten eller för att skriva en egen insändare. 

Blev väldigt besviken och minst sagt förvånad när jag för ett tag sedan läste att Åkturen till Åkulla blivit indragen. Är det någon gång så är det nu den behöver vara igång, kanske efter midsommar. När så många blivit vaccinerade mot coronan och kan komma ut på något trevligt då är det viktigt med att kunna se framåt t ex denna uppskattade åkturen som kan förgylla tillvaron för många.

I dessa tider är det viktigt att kommunen ser till att det finns något för alla att glädjas åt och att den psykiska ohälsan hålls borta. Det tjänar alla på, inte minst kommunen. Många har inte möjlighet att själv ta sig ut med bil. (Det kanske skulle varit något med en självkörande buss).

Angående finansiering finns det säkert banker, företag och kommunen som kan bidra. Det finns ju pengar till surfing, bad och skejting och då finns det säkert något för andra inte så sportiga intressen också.

En helt annan sak, funderar på om det inte ska finnas någon musik Societetsparken i år heller. Det finns ju så många talanger hemma som håller på med musik t ex och gärna skulle visa upp sig. Låt dem få komma och spela någon gång då och då.

Kristina