Smedberg saknar ny tränarkollega

Skador och avsaknaden av en ny tränare stör Warberg. – Klart att det märks på matcherna, säger tränaren Stefan Smedberg.

ANNONS
|

Innebandy

Warberg åkte på en ordentlig käftsmäll senast hemma mot Storvreta (2–7). Besvikelsen var stor och analysen efteråt visar att det brast på flera håll.

– Vi fick inte upp någon energi och kom inte upp i nivå. Robin Westergren är den enda som får godkänt, säger Stefan Smedberg.

Skadorna i truppen börjar också påverka insatserna menar Smedberg. Nu missar Victor Ferraresi matchen på grund av sjukdom. Man byter också till Tobias Jernstand i målet.

– Vi har en tunn trupp och har lite folk på träningarna, till slut märks det på matcherna, säger han.

Wic har i dagsläget bara fyra backar och Smedberg erkänner att han hade velat byta ut ett par av dem senast mot Storvreta, men några ersättare finns helt enkelt inte.

ANNONS

Närmast väntar bortamöte med Pixbo. Serietrean har vunnit fyra av sina fem hemmamatcher.

– Det är jättetufft, men det var det förra året också, säger Smedberg och tänker på fjolåret när Wic vann borta med 5–4 med tre omgångar kvar.

Någon ny tränarkollega lär inte dyka upp på ett tag. Stefan Smedberg medger att även det påverkar resultaten.

– Det är klart att jag saknar att bolla idéer man har. Framför allt på träningarna. Men jag visste om det, att fram till VM-uppehållet händer det troligtvis inget, säger han.

ANNONS