Nervöst i Wic inför sponsorträff

Hur ställer sig de stora sponsorerna inför Warbergs degradering? Svaret kan komma snart.

ANNONS
|

Innebandy: Allsvenskan

Henrik Carlstein kastades mellan hopp och förtvivlan under ödesmatchen mot Linköping.

– Det var tomt efteråt när man insåg att det inte gick. Det var en tung kväll sedan, berättar han.

Warbergs ordförande är dock på banan igen efter degraderingen.

– Det har väl sjunkit in, även om det här är ett scenario som varit med oss en lång tid. Nu jobbar vi efter de förutsättningar vi har och lägger upp nya planer, säger Henrik Carlstein.

Han och övriga styrelsen hade ett möte i onsdags.

– Vi diskuterade olika möjligheter, hur sponsorer ser på det hela, vad som är bäst för vår egen verksamhet. Sedan har vi en ekonomi att ta hänsyn till och det väger in tungt. Vi har gjort en första plan kring fortsättningen. Sedan vad den exakt innebär kan jag inte gå in på just nu. Allt är så nytt. Men vi kommer presentera hur vi ska agera och anpassa oss efter den här verkligheten.

ANNONS

Carlstein närvarade inte på det spelarmöte Wic hade under torsdagskvällen.

– Men Kimmo (Eskelinen) har fått input från styrelsen hur vi ser på det hela. Nästa onsdag har vi en sponsorträff. Vi kommer presentera då vad som gäller, säger Henrik Carlstein.

Vad har du fått för reaktioner från sponsorer?

– Vi har inte satt oss ned med enskilda sponsorer, men det kan jag säga, man är överväldigad över engagemanget de senaste veckorna och månaderna. Känslan som finns för klubben värmer verkligen och har varit en god stöttning. Det visar att innebandyn engagerar många i staden.

ANNONS