Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies
Prova

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 1 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

Varberg Vipers fick ge sig i förlängningen mot Hanhals.
Varberg Vipers fick ge sig i förlängningen mot Hanhals.

Oflyt gav bara Vipers en poäng

Varberg Vipers hade inget flyt och kryssade i veckans andra Hallandsderby som slutade i 3–4-förlust i sudden death.

Hockeyettan Södra
Varberg-Hanhals 3-4

Varberg hade hämtat upp 1–2-underläge till 3–2-ledning tidigare i matchen. Men när Hanhals lyckades ta matchen till förlängning gick inget Varbergs väg. 
Hanhals fick extrapoängen efter ett slagskott som tog i sargen bakom förlängda mållinjen och sedan vallades in i mål via Vipers-målvakten Jonathan Lundins rygg. 
– Man ser det i princip aldrig hända men det händer i Varbergs ishall, sa Danne Edman Söderlund tränare i Vipers om händelsen. 
Varberg spelade bra i både den egna samt den offensiva zonen. Man skapade de vassaste lägena trots att Hanhals fick fler lägen att spela power play. 
En stark laginsats men Hampus Carlryd och målvakten Jonathan Lundin fick lite extra beröm. På veckans två Hallandsderbyn blev det sammanlagt tre poäng för Vipers och det budet sa Edman Söderlund att han hade accepterat på förhand. 
– Hela laget har verkligen höjt sig den här veckan och vi såg mer samlade ut på isen mot Hanhals. 
I den rådande situationen kan det varken vara lätt att var tränare eller spelare i Vipers men laget har höjt sig spelmässigt trots detta på det senaste. 
– Egentligen är det väldigt simpelt. Killarna vill bli hockeyspelare och jag vill bli hockeytränare. Vi håller aldrig några krismöten vilket man kan höra hur andra klubbar gör. Vi håller högt i tak och pratar om allt, förklarade Vipers-tränaren. 
I nuläget är det bara en sak som skiljer Varberg Vipers från att vinna matcher som denna och det är självförtroende. 

MEST LÄST