Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies
Prova

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 1 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

Första vinsten? Warberg har planer på att ta första trepoängaren på hemmaplan när man möter Sirius på lördag. Bild: Annika Karlbom
Första vinsten? Warberg har planer på att ta första trepoängaren på hemmaplan när man möter Sirius på lördag. Bild: Annika Karlbom

Löfborg: "Det är läge att ta den där trean"

Warberg suktar efter sin första trepoängare i SWC. Och vill bärga den på lördag mot Sirius. – Vi har gjort en bra träningsvecka och vi är på gång. Det är läge att ta den här trean, säger Patric Löfborg.

Innebandy: SSL dam
Det är dags för omgång åtta i Superligan och Warberg har bara ett frågetecken i truppen.
– Alla är tillgängliga för spel utom Amanda Johansson som inte får ordning på sin fotled. Hon har vilat ett par veckor, men det har inte blivit bra än. Vi hoppas det släpper, säger Löfborg som får tillbaka Jenny Dahl som var förkyld och missade matchen mot Västerås Rönnby (4-6).
– Jenny har tränat två pass den här veckan. Klart hon är viktig med sina kvaliteter. Hon är en viktig pjäs i box play och även i omställningsspelet. Det är bra att få in henne i laget igen.
Sirius ligger på tolfte plats med fem inspelade poäng. 
Det är ingen nykomling utan en sammanslagning mellan Uppsala och Sirius.
– Det har väl börjat ungefär som vi. Vi hade jämna matcher mot dem förra året och det tror jag det blir nu också, men vi vill spänna musklerna och visa publiken att vi kan ta vår första trea hemma. Helgen efter möter vi Linköping så vi har två viktiga matcher framför oss, men först fullt fokus på Sirius.

MEST LÄST