Elitseriemålvakt förhandlar med HK Varberg

HK Varberg kan komma att få ytterligare ett fint tillskott. Klubben för diskussioner med Alexander Johnsson. – Han har meriter så det räcker och blir över, säger Stig Larsson om forne Alingsås-målvakten.

ANNONS
|

I dagarna blev det klart att HK Varberg får ett meriterat tillskott i Hasse Karlsson, som kommer agera spelande tränare.

Nu kan Alexander Johnsson, som tillsammans med Mikael Aggefors bildat en av elitseriens vassaste målvaktsuppsättningar i Alingsås, göra sällskap.

– Ingenting är klart, men vi förhandlar med honom och har ritat upp ett kontraktsförslag, säger Stig Larsson i HK Varberg. Det verkar vara en alla tiders kille, så det vore roligt om han kom till oss.

Alexander Johnsson, som är född och uppvuxen i Borås, är kompis med Jonathan Tygesen.

– Kan vi ordna ett jobb åt honom så ökar våra chanser, berättar Stig Larsson om Johnsson som studerar industriell ekonomi på Högskolan i Borås.

ANNONS

Dessutom tränar två yngre Aranäs-killar med klubben, vilka kan vara aktuella.

– Så långt det går satsar vi på våra egna spelare, men ibland blir det aktuellt att ta in spelare från andra klubbar. Under den gångna säsongen var elva av 15 spelare fostrade hos oss, säger Stig Larsson.

I övrigt står det klart att Alex Erixsson lämnar HKV för spel med Göteborgsklubben Heid.

ANNONS