Yttern showade och allt vände för Stafsinge

Hela Stafsinge var på spelhumor denna majkväll där solen länge och väl sken över Stafsinge IP. Men det var en spelare som stack ut lite extra.

ANNONS
|

Fotboll/div 3 sydvästra

På läktaren skojades det om matchfixning. Det var nog inte många som hade trott att Stafsinge skulle köra över Kungsbacka. Och det mesta handlade om Armend Bajgora.

– Jag har haft riktigt bra matcher innan men det har inte blitt några mål, i dag blev det två, så jag är ganska nöjd faktiskt, sa Armend Bajgora.

Ja ganska nöjd, han borde nog vara mer än så. Från sin vänsterkant kom han loss gång på gång och i nio av tio fall bröt han in i banan, strax innan straffområdet, och sköt. I första räddade Christopher Eriksson. I andra gick de in, det ena snyggare än det andra.

ANNONS

– Jag vet inte, jag går ju in liksom men de kanske inte hinner med, jag vet inte skrattar matchhjälten.

Hans första mål var matchens behållning och inte ens Kungsbackas skicklige målvakt lyckades rädda skottet från straffområdeskanten.

– Jag får bollen, går förbi två spelare och skjuter i bortre krysset, enkelt typ, sa han med ett kaxigt leende.

Kungsbacka höll inte måttet

Även om man inte kunde tro det så var vänsterytterns två första mål för säsongen.

– Riktigt skönt för självförtroendet, nu hoppas jag att det blir ytterligare några till mål.

De flesta trodde nog heller inte att det skulle gå så lekande lätt för Stafsinge, som haft en tuff start på säsongen. Hemmalaget hade inför matchen gjort tredje minst och släppt in näst mest mål av samtliga lag. Dessutom låg Kungsbacka ett par hack före i tabellen. En av få som inte var förvånade var tränaren Stefan Hultén.

Jag har haft en bra känsla i veckan, så känslan fanns där och faktum är att vi är totalt överlägsna faktiskt och jag är inte förvånad, jag vet att det här laget kan spela bra fotboll, sa en till synes lättad Stefan Hultén.

Och delar ut en känga till Kungsbacka.

ANNONS

– Ett väldigt blekt Kungsbacka faktiskt, det förtar inte vad vi gör bra men jag hade nog förväntat mig lite mer av dem.

För Stafsinge var det årets första nolla. Det var Stefan Hultén mycket nöjd med.

– Det antalet insläppta är ju inte godkänt, vi har haft jättebekymmer med det. Så skönt för Milos (Vrsajko) att få stänga till det, lite proppen ur.

ANNONS