Vinberg kvitterade i slutminut

Två utvisningar och en kvittering när matchen nästan var slut. Det hände mycket när Vinberg var i farten.

ANNONS
|

Assyriska Turabdin såg ut att göra segermålet med tio minuter kvar, men Vinberg trodde på det och lyckades också få dit en kvittering matchens sista sekund 2-2 (1-1).

– Det är inte över förrän domaren blåser, sa Vinbergs mittback Johan Mårtensson.

– Vi gör 1-0 tidigt efter ett självmål men utöver det spelar vi inte bra. Assyriska är tekniskt duktiga och vi ger dem för mycket tid och vi är inte tillräckligt aggressiva. I andra jobbar vi på och är rejälare i försvarsspelet. Vi skapar en del chanser och det känns som vi ligger lite plus sett till de chanserna vi hade i andra halvlek, sa Vinbergs tränare Michael Svensson.

ANNONS

Bättre spel från Vinbergs sida i andra halvlek hjälpte inte och Assyriska tog ledningen med tio minuter kvar, trots att man fått en man utvisad bara minuten innan.

– I andra halvlek är det bättre energi från alla våra spelare så det känns som att deras 2-1-mål kommer lite orättvist. Sedan visar vi på stark vilja och det var jäkligt gött att få in kvitteringen även fast jag fick se den från sidan av plan, sa Mårtensson.

En knepig duell mellan Johan Mårtensson och en av Assyriskas anfallare resulterade i varsitt gult kort, dessvärre för Mårtensson var det hans andra i matchen.

– Jag blev fasthållen av deras spelare och försökte dra mig loss men då ramlade jag och domaren uppfattade det som om att jag sparkade honom. Jag tyckte det var felaktigt dömt men sedan är man kanske lite partisk, erkände Mårtensson.

2-2 kom i sista sekunden och det var ett inlägg från Henrik Rosvall som Markus Thorbjörnsson skarvade in.

Nästa match för Vinberg är hemma mot Halmia, en match Mårtensson alltså missar då han är avstängd, men han avslutade med att ge en hälsning till resten av laget,

– Tråkigt att missa Halmia hemma. Den matchen hade jag gärna spelat men jag är säker på att de löser den utan mig.

ANNONS
ANNONS