Marginalerna var inte på Ullareds sida

Fyra (!) ramträffar. Plus en missad straff efter bara någon minut. Det var inte Ullareds match. – Men vi kan hålla huvudet högt, sa tränaren Ali Kraym.

ANNONS
|

Fotboll: div 2 västra

Hittarp-Ullared 2-0 (0-0)

Ullared kämpar i botten och varje poäng är guld värd. Men mot Hittarp kammade man noll.

– Det var en väldigt bra match från båda sidor, och jämn. Men första 20-30 då ska vi leda med 2-0, sa Ali.

I matchens absoluta vagga blev Alexander Johansson fälld när han kommit förbi målvakten. Straffen tog Robin Hallgren hand om.

– En bra straff, men Hittarp hade en duktig målvakt som räddar dem kvar. Det var bara Ullared i första, sa Ali Kraym.

Mållöst till halvtidsvilan då var det ändå positiva tongångar i Ullareds-gänget.

ANNONS

– Det var bara att tuta och köra och inte visa någon respekt egentligen. Hittarp är sårbara bakåt, även fast vi inte får in något mål, men vi faller mer på vår egen oskärpa. Sammanlagt hade vi fyra ramträffar i matchen.

Hittarp tog ledningen i 55:e och sedan på till 2-0.

– Första målet då tappar vi boll och de slår en genomskärare genom hela vårt lag där deras anfallare blir fri och sätter den.

Andra målet där trycke vi upp laget, men det var fem meter offside. Hela spelet stannade upp och jag fattar inte riktigt vad som hände där.

Andreas Litzells stolpträff och John Nilssons ribbskott hade kunna förändra poängutdelningen om UIK haft de berömda marginalerna med sig. En liten tröst var dock att Höganäs förlorade mot Assyriska Turbadin.

– Tenhult räknar jag bort. Det är inte samma lag som de en gång var. Det blir en kamp mellan oss, Varbergs Gif och Höganäs, och vi kommer dra det längsta strået. Jag måste tro på det.

Noll poäng, men det fanns ändå en del att bygga vidare på, enligt Kraym.

– Jag är nöjd med matchen, trots resultatet, det fanns mycket fint vi kan jobba med nästa vecka.

ANNONS
ANNONS