Måltorka för Stafsinge

Historien upprepar sig för Stafsinge. Laget skapar mängder av lägen men gör inga mål.

ANNONS
|

Kungsbacka- 2

Stafsinge- 0

(0–0)

Det vill sig inte för Stafsinge som fortfarande jagar sin första seger.

Och precis som i tidigare matcher inledde Stafsinge piggt och aggressivt mot Kungsbacka. Men trots många fina lägen stod det 0–0 efter första halvlek.

- Vi spelar tillräckligt bra men gör inga mål. Det är så det sett ut, vi gör många bra grejer fram till sista tredjedelen, sa Stafsinges tränare Stefan Hultén.

Laget har pratat om missarna efter förra förlusten (0–1 mot Vejby) och Hultén ändrade inför torsdagens match om i taktiken för att få med fler spelare i anfallen.

- Vi borde gjort ett eller två mål, men vi är lite veka i avsluten, sa han.

ANNONS

Och i stället är det motståndarna som står för målen i andra halvlek. Mot Kungsbacka släppte Stafsinge två mål de sista 45 minuterna.

- Man kan ju hoppas att det är något så enkelt som ork, men jag tror inte det. Det är i stället så att det känns oroligt när vi inte får utdelning, sa Hultén.

Inte blev det bättre av att Henrik Rosvall visades ut med tio minuter kvar. En av få anfallare i dagens trupp. Jakob Antonsson har fått bakslag efter sin allvarliga knäskada och lär inte göra comeback förrän till hösten.

- Läkarna har sagt att han får spela fotboll först till höst, suckade Hultén.

Dessutom drog Ali Alawia sin baksida i förra matchen. Mot Kungsbacka flyttades Emil Bengtsson upp i anfallet.

- Det bubblar i kroppen av frustration, sa Peter Hultén som gav extra plus till Torbjörn "Makrill" Johansson, Emil Bengtsson och Samuel Olsson.

ANNONS