Richard Bomans Halmia spelade ut topplaget Kinna i första halvlek, men fick nöja sig med ett poäng på Örjans vall i Halmstad.

Halmia tappade spelet och poäng

Det blev ingen topplacering för Halmia i division två just nu.

|

Halmia hade chans att haka på topplagen i tvåan, men fick nöja sig med 1–1 (1–0) mot Kinna på Örjans vall efter att ha tappat spelet efter rena överkörningen i början.

– Vi försökte slå avgörande passningar istället för att hålla i bollen. Sedan blev det alldeles för många felpass i andra halvlek. Vi hade för dålig teknik, säger Halmias tränare Peter Lindau.

Ervin Ribic gav Halmia ledningen efter 16 minuters spel på en lobb och hemmalaget hade då bud på mera.

Men sedan slog ISH av på takten och det straffade sig. Kinna var farliga i sina kontringar och tolv minuter före slut rev Halmiamålvakten Jonas Käck ner Linus Larsson och den efterföljande elvametaren slog ruitnerade Magnus Nilsson Allén säkert in.

– Alla hemmamatcherna har sett likadana ut. Vi har mycket boll, men är för dåliga på att ta oss igen, tycker Lindau.

Halmia - Kinna 1-1