Astrit Ajdarevic fick snabbt höra glåpord efter att han legat kvar länge efter en tackling.
Astrit Ajdarevic fick snabbt höra glåpord efter att han legat kvar länge efter en tackling.

"De hörs inte så mycket så jag lyssnar inte"

Han kom tillbaka till Falkenbergs IP och firade som segrare. Astrit Ajdarevic fick dock motta många hån från hemmaklacken, efter matchen svarade han med en pik tillbaka.

ANNONS
|

Astrit Ajdarevic spelade match på Falkenbergs IP för första gången sedan han lämnade klubben för Liverpool 2007. Det blev också seger med 3-1, men inget mål från Ajdarevic.

– Det var som vanligt, vanlig match och vinst 3-1. Vi är glada och nöjda att vi hänger på toppen, sa han efter matchen.

Inga speciella känslor för att möta FFF?

– Klart, jag har en historia här och det är vad det är. Jag är glad över vinsten och hoppas att Falkenberg klarar sig kvar.

Läs mer om matchen här:

I andra halvlekföll Ajdarevic till marken efter en närkamp med David Svensson. Han gick av plan och när han åter äntrade gräset började hemmaklacken håna honom med sånger. "Han är stans största fjolla" och "Aj-aj-aj-Ajdarevic" sjöngs växelvis.

ANNONS

Lyssnar du på vad de sjunger om dig?

– Nej, de (klacken) hörs inte så mycket så jag lyssnar inte.

Vad tycker du om din egen insats i dag?

– Jättedålig!

Vad var det som var dåligt då?

– Matchplanen var sådan att vi inte spelade vårt spel, då blir det svårt för mig. Jag får buffla och hålla på, det är inte min typ av spel men det viktigaste var att vi vann.

Och nu blir det OS?

– Ja, vi får hoppas att jag är bättre där.

Örebro är en av få klubbar i toppen som valt att släppa sina spelare till OS, men det är inget som Ajdarevic funderar på.

– Jag förstår inte varför folk tjafsar om det, om de låter spelarna åka så gör de det, om de inte låter spelarna så gör de inte det.

ANNONS