Cristiano Ronaldo och Real Madrid fortsätter att ha det väldigt tungt i La Liga.

Allt prekärare läge för mästarlaget

|

Real Madrid fortsätter att gå knackigt i den spanska ligan. Efter 2–2 mot Celta Vigo förra helgen blev det en överraskande 0–1-förlust hemma mot Villarreal. Pablo Fornals kyliga chipp i den 87:e minuten säkrade tre poäng för den "gula ubåten", och satte stjärnspäckade Real Madrid i en ännu prekärare sits.

Det regerande mästarlaget ligger fyra, hela 16 poäng efter serieledande rivalen Barcelona.

Desto roligare hade Michael Olunga och hans Girona.

Olunga gjorde succé i fotbollsallsvenskan med tolv mål på 27 matcher för Djurgården 2016.

Den kraftfulle kenyanen gör avtryck även på högre nivå.

I 6–0-segern mot jumbon Las Palmas gjorde Olunga tre av målen. Han satte 2–0 i den 57:e minuten, 4–0 i den 70:e och avslutade målfesten när han skickade in 6–0 i den 79:e. Dessutom spelade den 23-årige anfallaren fram till Portus 5–0-mål.

Målen var Olungas första i Girona, i hans femte ligamatch.