HN öppnar porten till nya fina lokaler

Det gamla HN-huset i Varberg har fått en rejäl uppfräschning. Nu vill vi att ni läsare kommer och hälsar på oss. Lördagen 9 juni håller vi Öppet hus.

ANNONS
|

113 år gamla Hallands Nyheter har huserat på Östra Långgatan 61 sedan tidigt 1980-tal. Men byggnaden är betydligt äldre. Det byggdes som folkskola 1863 efter den stora stadsbranden och har sedan dess även tjänat som stadsbibliotek.

Nu har våra lokaler genomgått en välbehövlig uppfräschning. Ett jobb vi är mycket stolta över och gärna vill visa upp.

– Och så vill vi ge er läsare möjlighet att prata om journalistik och vi hoppas såklart få tips om nyheter, säger HN:s redaktionschef Åsa Lindqvist.

Ägaren Stampen genomgick en lyckad rekonstruktion förra året.

Hur går det för HN nu?

– Bra. Vi får allt fler prenumeranter och har kunnat nyanställa. Vi har gjort en särskild satsning på vår näringslivsbevakning och har skapat undersajten Hallandsfotboll i vår sportbevakning där vi ger läsare chans att följa samtliga fotbollsdivisioner, säger Åsa Lindqvist.

ANNONS

HN håller Öppet hus mellan klockan 10.00 och 13.00. Förutom Åsa Lindqvist får du chansen att träffa vår chefredaktör Viveka Hedbjörk, vår politiske redaktör Maria Haldesten och insändarredaktören Anna Johansson. Vi hjälper dig också med prenumerationsärenden, till exempel inloggning till hn.se.

ANNONS