Nålar. Daniel Orshammar hittade sex synålar i en påse med barnsnacks han just köpt på Willys.
Nålar. Daniel Orshammar hittade sex synålar i en påse med barnsnacks han just köpt på Willys.

Hittade nålar i barnmat

Daniel Orshammar från Varberg hittade nålar i den inköpta barnmaten från Willys. Någon hade öppnat påsen och lagt i dem, nu vill han varna andra föräldrar.

ANNONS
|

– Det låg sex nålar med sådan där liten röd hatt i. Det är någon som tryckt i dem i påsen, det är ju helt sjukt, säger han.

Daniel Orshammar var i affären vid tvåtiden i lördags och gick till barnmatsavdelningen för att handla en påse med barnsnacks. Väl där såg han en trasig påse som han lade på en vagn, och trodde sig ta en hel påse med sig därifrån.

– Sen när jag plockade fram den reagerade jag på att den såg konstig ut, att det var hål i påsen. När jag öppnade låg det sex synålar i, det är ju sådant som man som förälder inte blir så glad över, säger han.

ANNONS

Daniel Orshammar lade ut ett argt inlägg på facebook om vad som hänt som delats flitigt. Han poängterar att han inte lastar Willys eftersom de inte kan rå för att personer gör så här. Han har haft en dialog både med butiken och Willys centralt och också gjort en polisanmälan.

– Det här ska dras så långt det bara går. Det kan ju vara någon annan stackare som blir skadad.

Någon större förhoppning om att få tag på gärningsmannen har han inte. Däremot hoppas han sprida vetskapen om vad som hänt.

– Kanske gör det att folk har ögonen mer öppna och blir mer vaksamma som konsumenter. Man kanske kollar skötbord så det inte finns nålar, sådant har ju också hänt, säger han.

Johanna Eurén är kommunikationsansvarig på Axfoodkoncernen där Willysbutikerna igår. Hon ser allvarligt på det inträffade och hade i söndags kväll kontakt med butikschefen.

– Som de har uppfattat det så är det ett uppenbart sabotage. Någon har petat in nålar från utsidan. De har kollat igenom allaandra paketutan att hitta något. Det arbetet kommer att fortsätta i morgon, säger hon.

Enligt Johanna Eurénkommer även Willys att göra en polisanmälan om det inte redan är gjort.

ANNONS
ANNONS