Flera fall av rattfylleri i Varberg

Tre förare var påverkade av alkohol och droger när polisen stannade dem.

ANNONS
|

Klockan 18.15 på fredagskvällen såg en polispatrull en person de kände igen komma körandes genom centrala Varberg.Eftersom de vettill att mannen inte har något körkort stoppades han. Både han och den kvinnliga passageraren, som äger bilen i fråga, visade tecken på narkotikapåverkan och fick följa med till polisstationen för provtagningen. Mannenär nu misstänkt för grov olovlig körning, drograttfylleri och brott mot knivlagen. Kvinnan misstänks för narkotikabrott och tillåtande av grov olovlig körning. Det är nämligen inte tillåtet att låta personer utan körkort köra din bil. Den aktuella bilen var dessutom avställd. Både mannen och kvinnan är i 20-årsåldern.

Vid 19-tiden på fredagskvällen backade en kvinnai 60-årsåldern in i en annan bil utanför Ica i Rolfstorp och körde därefter iväg. Vittnenuppfattade kvinnan som påverkadoch larmade polis. När en patrullsenare påträffade henne i bilen var hon berusad. Hon är misstänkt för rattfylleri.

ANNONS

Vid ett-tiden, natten mot lördagen, stoppades en man på Värnamovägen. Även han är nu misstänkt för drograttfylla. Han är i 25 års-åldern och känd av polisen sedan tidigare.

ANNONS