Kvinna fastklämd i motorcykelhjul

En ung kvinna har av okänd anledning klämt fast en arm i bakhjulet på en motorcykel. Olyckan har inträffat i Skene i Västsverige och räddningstjänsten har fått klippa upp ekrar på hjulet för att få loss henne. – Vi vet inte hur det har gått till, men den här tjejen är på väg i ambulans till Borås sjukhus, säger Anders Johansson på räddningstjänsten.

ANNONS
|

Olyckan har inträffat i närheten av idrottsplatsen i Skene i Marks kommun.

Anders Johansson ärinre befäl vid Södra Älvsborgsräddningsförbund och uppger att räddningstjänsten nu har lyckats få loss den drabbade kvinnan rån motorcykeln.

– Det handlar om en trialmotorcykel som jag förstår det, alltså en terrängmotorcykel. Hur det här har gått till vet jag inte riktigt, men hon har suttit fast med en arm mellan bakhjulet och svingen på motorcykeln, alltså den platsen mot motorcykelndär bakhjulet sitter bakom, berättar Anders Johansson.

Larmet om olyckan ringdes in till SOS vid 17.37 under tisdagseftermiddagen. Den drabbade kvinnan har nu körts i ambulans till Borås sjukhus.

ANNONS

– Jag vet inte exakt hur gammal hon är. Men tjejen har troligen en fraktur och är på väg till sjukhuset nu, säger Anders Johansson.

ANNONS