Här är kungahusets midsommarhälsning

Dags för en sommarhälsning från hovet. Och som blivit brukligt de senaste åren sedan kungafamiljen blivit större (och gulligare) uppmärksammas det med bilder på någon av de yngsta familjemedlemmarna.

ANNONS
|

"Kronprinsessfamiljen önskar glad midsommar med denna hälsning från Haga slott", står det i inlägget på kungahusets Facebooksida. På en halvtimme har inlägget gillats drygt 7000 gånger.

I kommentarsfältet regnar det in hjärtan och diverse emojis på samma tema och alla är rörande överens om att prinsessan och prinsen ser väldigt söta ut i sina sommarkläder.

Estelle fyllde fem år i februari och Oscar är 15 månader gammal. Syskonen ser glada ut och verkar trivas i varandras sällskap. Senast de framträdde tillsammans var på nationaldagen då vi fick se dem posera i trädgården vid Haga Slott.

De flesta bilderna av kronprinsessparets barn som når media är tagna av proffsfotografer. Men prinsessan Madeleine och hennes man Chris O'Neil lägger ofta egentagna bilder på sina barn och sitt liv i London på Instagram. Bilden på en glassätande prins Nicolas från tidigare i år blev en succée i sociala medier.

ANNONS

Hur de nu mångtaliga medlemmarna i kungafamiljen ska fira midsommar är inget som kungahuset har gått ut med.

ANNONS