Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies
Prova

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 1 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

1/69
ANNONS ▼

Bonuspappan & Plusmamman – Vi testar sorgbearbetning

Nytt avsnitt av Maria Åkessons och Martin Erlandssons podd från Varberg.

Kapitel 10: ”Vad är ofullständighet?”. Du har nog känslomässiga upplevelser som du inte har insett eller berättat för någon och det finns situationer/relationer som du vill ha mer av eller tycker skulle vara annorlunda eller bättre.

I ett nytt specialavsnitt av Bonuspappan & Plusmamman följer vi ”Sorgbearbetning – ett handlingsprogram för känslomässig läkning vid dödsfall, separationer och andra förluster”. 

På måndag kommer ett ordinarie avsnitt av podden, med en intervju med psykologen Tina Emet i Orsa. Hon pratar om att det behövs en dejtingsida eller app för föräldrar till barn med adhd eller andra NPF-diagnoser. Vi diskuterar även lågaffektivt bemötande och varför det är lönlöst att klaga på barnen när det gäller kläder och mat. 

Hör gärna av er till oss via Facebook, Instagram eller mejl: bonuspappan.plusmamman [email protected]

Här hittar du tidigare avsnitt av podden

Bonuspappan & Plusmamman är en podd om livet i en bonusfamilj, med tyngdpunkt på föräldraskap och relationer. Den skapades av Maria Åkesson och Martin Erlandsson i Varberg 2017. Musiken är skriven av Karin & Marcus Bodin och framförd av CC Campers (delar av låtarna ”Rent a tent” och ”Portable purple diesel kitchen”, från 2001).

Läs mer: Kändisar gästar halländsk familjepodd

Läs mer (inloggning krävs): Maria & Martin lever i en bonusfamilj

MEST LÄST