Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies
Prova

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 1 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

1/73
ANNONS ▼

Bonuspappan & Plusmamman – Så minskar du barnens sockerintag

Nytt avsnitt av Maria Åkessons och Martin Erlandssons podd från Varberg.

Annica Strandberg är sockerberoendeterapeut i Arvika och berättar hur man successivt kan minska på sockret i familjens kost, bland annat i form av snabba kolhydrater i bröd och pasta.

Sockerberoende är inte klassat som en sjukdom, men för Annica Strandberg är det ingen tvekan om att att det är ett utlopp av samma beroendesjukdom som kan öka risken för att bli alkoholist eller narkoman.

Veckans tema i avsnitt 63 av Bonuspappan & Plusmamman är semesterekonomin i bonusfamiljen. Hur bör man dela upp utgifterna för sommarens utflykter och resor? Vilka faktorer kan påverka? Vi berättar om vårt val att ha gemensam ekonomi även innan vi gifter oss.

Missa inte intervjun med oss och tre andra bonusfamiljer i det andra numret av Bonusmaman Magazine. Hör gärna av er till oss via Facebook, Instagram eller per mejl: [email protected]

Här hittar du tidigare avsnitt av podden

Bonuspappan & Plusmamman är en podd om livet i en bonusfamilj, med tyngdpunkt på föräldraskap och relationer. Den skapades av Maria Åkesson och Martin Erlandsson i Varberg sommaren 2017. Musiken är skriven av Karin & Marcus Bodin och framförd av CC Campers (delar av låtarna ”Rent a tent”, "Portable purple diesel kitchen" och ”Texans are forever”, från 2001).

Läs mer: Kändisar gästar halländsk familjepodd

Läs mer (inloggning krävs): Maria & Martin lever i en bonusfamilj

MEST LÄST