Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies
Prova

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 1 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

1/91
ANNONS ▼

Bonuspappan & Plusmamman – om otrohet och svartsjuka

Martin och Maria diskuterar svartsjuka och om man kan förlåta otrohet.

I veckans spaning pratar vi om varför Martin inte är svartsjuk, hur avundsjuka kan uppstå i bonusfamiljen och vad Maria tycker att man absolut inte ska göra om man har en svartsjuk partner.Veckans gäst är AnnKatrin Noreliusson, NPF-coach och föreläsare i Hudiksvall. Hon driver Familjebalanspodden och har erfarenhet av neuropsykiatriska funktionshinder i sin egen familj. AnnKatrin ger råd om hur man bör bemöta barn med neuropsykiatriska funktionshinder som adhd och tvångssyndrom eller diagnoser inom autism-spektrat.

Nästa veckas gäster är det nygifta paret Johanna och Anders Lind Bagge, alltså Fröken Sverige 1993 och ”Idol”-juryns veteran. De berättar om sina fyra hundar, varför Anders inte är bonuspappa till Johannas son och deras tankar om att försöka skaffa gemensamma barn.

Hör gärna av er till oss via Facebook, Instagram eller per mejl: [email protected]

Här hittar du tidigare avsnitt av podden

Bonuspappan & Plusmamman är en podd om livet i en bonusfamilj, med tyngdpunkt på föräldraskap och relationer. Den skapades av Maria Åkesson och Martin Erlandsson i Varberg sommaren 2017. Musiken är skriven av Karin & Marcus Bodin och framförd av CC Campers (delar av låtarna ”Rent a tent” och ”Texans are forever”, från 2001).

Läs mer: Kändisar gästar halländsk familjepodd

Läs mer (inloggning krävs): Maria & Martin lever i en bonusfamilj

MEST LÄST