Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies
Prova

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 1 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

1/46
ANNONS ▼

Bonuspappan & Plusmamman – om familjeliv med funktionsvarierade

Nytt avsnitt av Martin Erlandssons och Maria Åkessons podd från Varberg.

I veckans avsnitt berättar Niclas Wennerlund från Bara Vanlig om funkofobi, löpargrupper för funktionsvarierade och vardagen som varannan vecka-pappa med en dotter som behöver personlig assistans dygnet runt. Tryck på pilen för att starta:

Vi avslöjar även vilken känd colombian som bonuspappan liknar och som släpptes 2014 efter 23 år i fängelse för mord, terrorism och knarksmuggling. En inte helt smickrande jämförelse…

Samtalsterapeuten Stina Pettersson från Familjeträdet funderar på varför en hypotetisk fråga om vem man skulle rädda först om det började brinna  fråga om vad man bör göra när barnen bråkar så mycket att bonusfamiljen är på väg att gå sönder. 

Bonuspappan & Plusmamman är en podcast om livet i en bonusfamilj, med tyngdpunkt på föräldraskap och relationer. Glöm inte bonusavsnittet som läggs ut på måndag kväll när "Bonusfamiljen" har visats och som bara handlar om SVT-serien.

På vår Youtubekanal lär det dyka upp något på torsdag. Håll utkik. Hör gärna av er via Facebook, Instagram eller mejl: [email protected]

Bonuspappan & Plusmamman skapades av Maria Åkesson och Martin Erlandsson i Varberg 2017. Musiken är skriven av Karin & Marcus Bodin och framförd av CC Campers (delar av låtarna ”Rent a tent” och ”Texans are forever”, från 2001).

 

Här hittar du tidigare avsnitt av podden.

Läs mer: Kändisar gästar halländsk familjepodd

Läs mer (inloggning krävs): Maria & Martin lever i en bonusfamilj

Om tv-serien: Bonusfamiljen säsong två

MEST LÄST