Vårdas för livshotande skador efter krock

Två bilar krockade på väg 154 söder om Älvsered under eftermiddagen. Totalt var fyra bilar inblandade i krocken och fem personer uppges vara skadade. En person har enligt Region Halland livshotande skador.

ANNONS
|
Olyckan, där två bilar ska ha frontalkrockat, inträffade söder om Älvsered på väg 154 under eftermiddagen och enligtJohan Wallin, inre befäl på Räddningstjänsten väst, är ingen person fastklämd. Samtidigt är flera personer på väg till Varbergs sjukhus.

– En patient lastad som är på väg in till sjukhus. De andra två håller på och lastas. Vet inte hur skadeläget ser ut och hur det är med den fjärde personen, sägerJohan Wallin.

Vägen är i nuläget helt avstängd och det är långa köer. Klockan 16:00 hade fem personer förts iväg till sjukhus. En ska inte vara allvarligt skadad men hur skadeläget ser ut för de andra fyra har räddningstjänsten ingen information om.

– Vägen är avstängd just nu. De måste bärga bilarna, säger Johan Wallin.

Enligt en kommuniké från Region Halland har en av personerna, som är i 80-årsåldern. livshotande skador och vårdas på intensivvårdsavdelningen.

ANNONS

ANNONS