Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies
Prova

Ligg på Plus från start - hela innehållet för 1 kr Fri tillgång till all lokaljournalistik.

1/87
ANNONS ▼

Bonuspappan & Plusmamman – om att boosta ditt barns självkänsla

Hur ska man bemöta sitt barn respektfullt så att självkänslan höjs? Beteendevetaren Petra Krantz Lindgren ger flera nyttiga tips.

Petra Krantz Lindgren, som har skrivit boken ”Med känsla för barns självkänsla”, berättar hur vi undviker att få barnen att tro att vi är ointresserade, för att vi inte lyssnar och ofta prata över huvudet på dem.

Veckans tema är att ”Malou efter tio” har pratat om bonusfamiljer en hel vecka och haft flera gäster som tidigare har hörts här i podden. Vi bjuder på våra reaktioner på Malou von Sievers program, svaren på veckans Instagramfrågor (som att fika med sitt ex) och några blandade urspårningar om Nutella, brevlådor, dragspel, fladdermuspungar, Dunderklumpen, cykelhjälmar och trycksvärta på burk.

Nästa veckas gäst är en känd sångare som är nykter alkoholist och har fem barn med fyra olika kvinnor. Han äldsta dotter Angelica är bara ett år yngre än hans nuvarande sambo Linda.

Hör gärna av er till oss via Facebook, Instagram eller per mejl: [email protected]

Här hittar du tidigare avsnitt av podden

Bonuspappan & Plusmamman är en podd om livet i en bonusfamilj, med tyngdpunkt på föräldraskap och relationer. Den skapades av Maria Åkesson och Martin Erlandsson i Varberg sommaren 2017. Musiken är skriven av Karin & Marcus Bodin och framförd av CC Campers (delar av låtarna ”Rent a tent” och ”Texans are forever”, från 2001).

Läs mer: Kändisar gästar halländsk familjepodd

Läs mer (inloggning krävs): Maria & Martin lever i en bonusfamilj

MEST LÄST