Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

Slutar. Roger Sjunnesson har liksom brorsan Richard lämnat Sonic Syndicate. Bilden togs vid en spelning i Falkhallen 2010.

Även Roger lämnar Sonic Syndicate

Nu är det officiellt att även Roger Sjunnesson lämnat Sonic Syndicate. - Det funkade inte längre, konstaterar Roger.

Brorsan Richard Sjunnesson hoppade av Falkenbergsbandet i slutet av 2010 och bildade The Unguided där även Roger varit med sedan starten tillsammans med ytterligare en tidigare Sonic Syndicate-medlem, Roland Johansson.

Roland slutade då han tröttnat på att turnera medan Richard hoppade av för att han inte gillade bandets nya musikaliska inriktning.

Redan i höstas ryktades att även Roger Sjunnesson lämnat Sonic Syndicate sedan han inte varit med på tre festivalspelningar under sommaren. Men det dementerade han själv då och förklarade att bandet beslutat ta en paus.

Nu har han själv gått ut på The Unguideds hemsida och meddelat att han inte längre är med i Sonic Syndicate.

- John (Bengtsson) och jag är fortfarande goda vänner, men de andra bryr jag mig inte om längre. Vi hade diskussioner långt in i maj om en fortsättning. Men nu har jag tappat gnistan. Det känns väldigt tungt att lämna efter tio år. Men musik ska vara roligt och det är i The Unguided som jag har roligt nu, säger Roger Sjunnesson till HN.

När tidningen ringer upp Robin Sjunnesson (brödernas kusin i Sonic Syndicate) vill han inte kommentera utan ber att få återkomma i nästa vecka och berätta om fortsättningen för Sonic Syndicate.